مشاوره طراحی و ساخت اتاق تمیز

امروزه تلاش برای طراحی و ساخت اتاق تمیز یکی از تحولات نوینی است که به منظور ایجاد محیط های استریلیزه و پاکیزه برای در مراکز خدمات درمانی و بیمارستانی بکار می رود. در این مقاله قصد داریم تا به عنوان یک مشاور همراه شما بوده و هر آنچه را که برای طراحی و ساخت کلین رو یا همان اتاق تمیز لازم است بدانید، برای شما خوانندگان عزیز و محترم بیان کنیم؛ با ما تا پایان این متن همراه باشید.

 

مشاوره برای طراحی و ساخت اتاق تمیز

اندیشگران جامع صنعت ایرانیان با داشتن یک تیم متخصص و حرفه ای از افراد کارآمد آماده هرگونه مشاوره و راهنمایی لازم در خصوص مراحل اجرای پروژه های اتاق تمیز است. شما به راحتی می توانید با مشاوران و تیم فنی ما در این شرکت ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را در خصوص مراحل مختلف ساخت کلین روم بپرسید. در این قسمت به ضرورت ساخت یک اتاق تمیز و هزینه های مربوط به آن اشاره خواهیم کرد.

 

مشاوره طراحی و ساخت اتاق تمیز

 

ضرورت طراحی و ساخت کلین روم

امروزه با پیشرفت دانش و تکنولوژی، هر یک از محیط های بیمارستانی و درمانی و صنایع آزمایشگاهی با توجه به حساسیت کاری خود به اتاقی تحت عنوان اتاق تمیز نیاز دارند تا با توجه به امکانات و قوانین مهندسی در نظر گرفته شده برای آن، این محیط را از هرگونه آلودگی و کثیفی مبرا داشت تا نتایج بهتری حاصل شود. به همین منظور همواره باید نکاتی را نظیر تهویه مطبوع، دوش هوا یا ایرشاور، پوشش کارکنانT مصالح مورد استفاده و ... همواره مد نظر خود قرار داده و با آگاهی کامل نسبت به هر یک از نسبت به طراحی و ساخت اتاق تمیز اقدام کرد.

 

مصالح مورد استفاده در کلین روم

اگر بخواهیم در یک دسته بندی کلی به مصالح، متریال و تجهیزات فنی مورد استفاده برای ساخت اتاق تمیز اشاره کنیم، می توان از مواردی نظیر ساندویچ پنل سقفی و دیواری، اگزاست فن، درب اتاق تمیز هم باد و غیر هم باد، پس باکس، پنجره کلین روم و ... یاد کرد که هر یک از این مصالح و تجهیزات اتاق تمیز باید از کیفیت مطلوب و لازم برخوردار بوده تا بتوان سطح کیفی چنین محیط حساسی را به بهترین شکل ممکن ارتقاء داد.

همچنین بد نیست که بدانید دیواره های اتاق تمیز به دو دسته دیوارهای سخت و غیر انعطاف پذیر و دیواره های نرم و انعطاف پذیر تقسیم شده و هر یک از این دیواره های با توجه به خصوصیات در نظر گرفته شده برای آنها در محیط های کاری گوناگون قابل استفاده هستند. به طور مثال معمولا از دیواره های سخت در محیط های نظیر آزمایشگاه های تحقیقاتی و زیست محیطی، محوطه ‌های قرنطینه، و ... استفاده می شود. همچنین دیواره های نرم نیز برای صنایعی نظیر آزمایشگاه های ساخت و ساز مهندسی، صنایع غذایی، پلاستیک؛ تولید رنگ، هوافضا و ... کاربرد دارد.

 

ساختار کلی کلین روم

نقشه ساخت اتاق تمیز در حالت کلی و استاندارد آن شامل طیف متنوعی از نقشه های مربوط، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات الکتریکی کلین روم، نقشه نمای و نقشه پلان کلین روم بوده و در هریک باید اصول مهندسی به شکلی دقیق و با رعایت استاندارد های مربوطه انجام گیرد. به طور مثال تهویه و نور پردازی مناسب محیط از جمله نکات کلیدی است که به هنگام طراحی و ساخت باید آن را مد نظر قرار داد تا این دو بخش در هماهنگی کامل با یکدیگر به وظیفه خود عمل کرده و باعث ایجاد اختلال در کار یکدیگر نشوند. همچنین در صورت بروز مشکل و خرابی هریک از بخش های مختلف اتاق تمیز باید بتوان از طریق یک نقشه جامع و کامل که بر حسب قوانین مهندسی طراحی شده به سرعت مشکل را پیدا و آن را برطرف کرد.

 

هزینه ساخت اتاق تمیز

 

هزینه ساخت اتاق تمیز

با مقایسه هزینه های مربوط به ساخت یک اتاق غیر استاندارد و کلین روم به خوبی متوجه این قضیه خواهید شد که کلین روم با توجه به مزایای بیشمارش و عملیات مهندسی شده اصولی که در تک تک مراحل ساخت آن اعمال شده از نظر هزینه و قیمت بسیار مقرون به صرفه بوده و حتی از هزینه های جانبی و دوباره کاری ها جلوگیری به عمل خواهد آورد. در واقع طراحی و ساخت این اتاق باعث ارتقا کیفیت محصول و خدمات شما شده و در نهایت رضایت و لبخند را به لب های مشتریان خواهد آورد. البته که همواره فاکتورهای مختلفی بر روی نحوه محاسبه و تعیین قیمت طراحی و ساخت اتاق تمیز تاثیر داشته و بهتر است که برای اطلاع از نحوه کار و هزینه های آن با مشاوران ما در این مجموعه در تماس باشید.  برای سفارش و دریافت مشاوره از کارشناسان شرکت اندیشگران جامع نعت ایرانیان با شماره ۰۹۱۲۲۲۶۷۳۹۶  تماس بگیرید. 

امتیاز دهید :
نظرات کاربران
ارسال نظر
user
۱۸ دی ۱۳۹۹
دسته بندی اتاق تمیز بر چه اساسی انجام می شود؟
user
اتاق تمیز ۱۸ دی ۱۳۹۹
اتاق تمیز به فضایی اطلاق می شود که عاری از آلودگی، میکروب و ذرات آلاینده باشد یا حداقل میزان ذرات آلاینده را داشته باشد. بهتر است بدانید که اتاق تمیز مطابق با ایزو  ۱۴۶۴۴- ۱ بر اساس میزان ذرات آلاینده حجم مشخصی دسته بندی می شود.